Carlakliniken

överläkare

Katarina Brywe

överläkare

Vi erbjuder snabb och kompetent utredning
och behandling av alla former av gynekologiska besvär.
Vi tar emot försäkringspatienter och privatbetalande patienter då vi inte har vårdavtal.
Pris för privat besök är 1350 kr inklusive ultraljud. Kostnad för övrig provtagning tillkommer. Undersökning + cellprov =1600 kr.
Maila: info@carlakliniken.se

Om du står i kö för operation mer än 3 månader i den offentliga vården, har du rätt att söka vård hos oss. Kontakta din operationskoordinator på det sjukhus dit remissen gått angående detta.

Vi utreder och behandlar:
• Cellförändringar
• Olaga blödning
• Inkontinens
• Framfall
• Klimakteriebesvär
• STD-provtagning (könssjukdomar)
• Preventivmedelsrådgivning
• Blödning i tidig graviditet
• Cystor på äggstockar
• Myom (muskelknutor i livmoder)

Operation
På Kvinnokliniken Carlanderska i Göteborg utför vi alla vi alla typer av gynekologiska operationer – både dagkirurgiska ingrepp och större operationer som kräver övernattning.
Vi opererar i modernt utrustade lokaler med tillgång till den senaste teknologin bland annat i form av robotassisterad titthålskirurgi.

För mer information:klicka här.