Receptionist sökes

Receptionist sökes till Curakliniken.

2022-01-25

Vill du vara med i vårt gäng och vara det positiva ansiktet man möter när man kommer till vår klinik. Vara spindeln i nätet och få patienter som kommer att känna sig omhändertagna.

Curakliniken är ett privat läkarhus med ett genuint starkt varumärke inom privat sjukvård i Skåne. Vi finns på Erikslustvägen 24 i Malmö.
En av våra receptionister går i pension och vi söker nu en ersättare.

Arbetsuppgifterna är att välkomna och hänvisa patienter över disk och via telefon och e-post, sköta bokningar, ta betalt, svara på och vidarebefordra e-post, ansvara för post och bud, bistå medarbetare med information, m.m.
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning, datorvana och erfarenhet av webbaserade system. Vi söker en positiv och utåtriktad person som är serviceinriktad och har erfarenhet av någon form av serviceyrke och administrativt arbete.

Tjänsten är på halvtid (50%)
Anställningen börjar 2022-03-15

Upplysningar om tjänsten